Image module
Image module
Image module

cornhole evenementen en spel verhuur

Cornhole > evenementen > spel verhuur > vrijgezellenfeest > promotie > kinderfeestje

Het Cornhole spel is origineel en geschikt voor alle leeftijden! Cornhole Nederland verzorgt uw evenement, jubileum of personeelsfeest op maat.  

U kunt het cornhole buiten spel ook huren voor een tarief van 35,- per set per dag of 80,- per week exclusief vervoerskosten.

De verhuur is compleet inclusief spelregels en eventueel toernooischema’s.
We komen de boards halen en brengen voor € 25,- plus € 0,80 per kilometer (4x de afstand van onze locatie in Hoofddorp naar de evenementen locatie) Wij vragen 100,- borg per set.

Wil jij ook een origineel en uitdagend personeelsfeest op maat? Cornhole is geschikt voor alle leeftijden.
Neem contact op info@cornhole-nederland.nl of 06 290 558 33 voor een cornhole evenement op locatie.

Wilt u een cornhole evenement op een eigen locatie?
Wij regelen het voor u! Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

1 oktober 2017

Cornhole toernooi & Baseball & Softball & BBQ

Image module
Tijdens de laatste thuiswedstrijd van honkbal 1 van RCH-Pinguins wordt er om 13:00 uur naast het veld weer een Cornhole toernooi georganiseerd. Dit keer zijn er weer mooie geldprijzen te winnen! Na de wedstrijd speelt honkbal 1 een softballwedstrijd tegen de heren van RCH Softbal! Kom de heren aanmoedigen! Aansluitend is een Barbecue georganiseerd door honkbal 1.

1 september 2017

Leiden Revisited

Image module

“Leiden Revisited: een middag terug in de collegebanken”. Het was een succesvolle mooie dag met prachtig weer, heerlijk eten en een toplocatie. Na afloop was er een aangeklede borrel, en veel gezelligheid. Cornhole Nederland was hiervoor uitgenodigd om de borrel aan te kleden.

Bent u ook geïnteresseerd in cornhole evenementen en spel verhuur van de boards? Schroom niet om contact op te nemen.

06-29055833 of info@cornhole-nederland.nl

22 JULI 2017

Summertime > Barbecue > Beanbags > Music and Drinks

Image module

Een topdag op RCH-Pinguins met een zinderende cornhole finale tussen Tamara Meeuwenoord en Frits van Iperen Uiteindelijk mag Frits zich de cornhole kampioen van de dag noemen en ontving hij de befaamde Golden Beanbags wisseltroffee. Nummer drie was Jim Leijenaar
Ook ging het er spannend aan toe tijdens het gekke koeien spel. De koe nam lekker haar tijd maar legde uiteindelijk een mooie vlaai neer achter de thuisplaat. Gefeliciteerd softball heren 3 met de winst en veel plezier tijdens jullie teamuitje.
Het was een mooie gezellige dag die zeker een vervolg gaat krijgen!

Noway A9 festival was een groot succes!

Music > Cornhole > Beanbags and Fun

Feestje op de a9! Het nowayfestival was een groot succes!

Een geweldige dag met Maarten Hordijk, Roger Makel en Bart Broodman Heel veel mensen hebben kunnen kennis maken met Cornhole. Super georganiseerd Danny Manasse een gevarieerd aanbod van muziek, sport, spel en heerlijk eten.

Na dit spectaculaire evenement hebben wij besloten tot het organiseren van cornhole evenementen en verhuur van de boards naasty de reguliere verkoop.

Cornhole Nederland op noway A9 festival volvo medewerkers