cornhole huren

CORNHOLE VERHUUR

Cornhole huren

Cornhole > evenementen > spel verhuur > vrijgezellenfeest > promotie > kinderfeestje

Het Cornhole spel is geschikt voor alle leeftijden en kan bijna overal worden gespeeld! U kunt het cornhole spel huren voor promotie doeleinden, een personeelsfeest, de vrijdagmiddag borrel, een vrijgezellenfeest, familie feestje, of gewoon relaxed voor tijdens een barbecue. Cornhole Nederland verzorgt cornhole evenementen en spel verhuur van het Cornhole in Nederland.

U kunt het cornhole spel huren voor een tarief van 35,- per set per dag of 80,- per week exclusief vervoerskosten. De verhuur is compleet inclusief spelregels en eventueel toernooischema’s. We komen de boards halen en brengen voor € 25,- plus € 0,80 per kilometer (4x de afstand van onze locatie in Hoofddorp naar de evenementen locatie) Wij vragen 100,- borg per set.

Wij kunnen ook uw volledige evenement verzorgen door middel van een toernooi. Wij helpen dan met het uitleggen van spelregels en het bijhouden van de puntentelling en te begeleiden waar nodig.


Cornhole Nederland verzorgde een succesvol en uniek bedrijfsevenement bij Karo BV in Zwaagdijk.

40 man personeel met aanhang konden genieten van een cornhole toernooi en luchtvoetbal spellen op de bedrijfslocatie. De winnaars van de spannende finale gingen met een gepersonaliseerd cornhole set met Karo logo naar huis!

Wil jij ook een origineel en uitdagend personeelsfeest op maat?
Neem contact op info@cornhole-nederland.nl of 06 290 558 33 voor een cornhole evenement op locatie.