Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Cornhole spel kopen

Cornhole nederland set blanco gelakt - 2 platforms

Cornhole spel kopen

Goedkoper vind je dit populaire spel nergens, je kunt het er niet zelf voor maken. 
Wil je het cornhole spel kopen?Goedkoop cornhole set blanco gelakt buiten spel outdoor game blanco

U kunt al een cornhole spel kopen vanaf 135,- Alle cornhole sets worden standaard geleverd met 8 gratis zakjes in twee kleuren en zijn gemaakt van een frame van 60 x 120 cm met een 9 mm geschuurd populieren multiplex speelveld. Elke set heeft opvouwbare poten welke zijn vastgezet met gegalvaniseerde bouten.
Een blanco gelakt cornhole spel.

Verhoog de omzet van de kantine. Custom cornhole board spel eigen logo The Duckout honkbal evenement promotie

Cornhole leent zich perfect voor een familie dag, een barbecue met vrienden of bij de kantine van sportverenigingen of camping. U kunt het cornhole spel ook bestellen met het logo van uw onderneming, uw vereniging of club. De boards fungeren dan meteen als reclameboard. Uw gasten zijn niet meer weg te slaan.

De afbeelding wordt rechtstreeks op het hout geprint. De print wordt daarna afgewerkt met een blanke lak polyurethaan om uw planken een jarenlange bescherming te geven.
Cornhole spel met eigen bedrukking

Een origineel cadeau Cornhole Nederland spel bruilofts kado bluiloft his-and and hers huwelijkscadeau vrijgezellenfeest

Geef het spel cadeau voor een bruiloft, jubileum of opening van een eigen zaak. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. Vooral kinderen zullen zich uren lang vermaken zodat u de tijd kunt nemen om het bruidspaar of jubilaris te feliciteren.
Een origineel huwelijks cadeau.

Hoe wordt cornhole gespeeld?

In Amerika is het spel al jaren een razend populair familiespel. Grote toernooien worden zelfs op tv uitgezonden en het prijzengeld voor de winnaar loopt op tot $ 40.000,-. Een populair spel, waarbij je een zakje gevuld met maïs in een gat probeert te gooien. Blokkeer je tegenstander of schuif je eigen zakjes in het gat. Een zak op het board levert één punt op, in het gat drie punten. Een tactisch en zeer verslavend spelletje.
Cornhole toernooi in Amerika

https://youtu.be/wKBthJe-Sxs

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *