Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Over cornhole Nederland

ONS VERHAAL

Cornhole, beanbags, barbecue, fun and friends.

Ontstaan tijdens het jaarlijkse team uitje en sindsdien een groot succes! Na een Winter-Cornhole en BBQ editie in-en rond het clubhuis bleek er vraag te zijn naar een vervolg. Dit is inmiddels uitgebreid tot een professionele webshop en organisatie van middelgrote evenementen.

De boards worden gemaakt van populier multiplex in een professionele timmerfabriek van houtskeletbouw woningen. De productiemethode is efficient en snel waardoor wij ook grote aantallen kunnen verwerken. De afbeeldingen worden geprint op hoogwaardig stickermateriaal en daarna gelamineerd waardoor de afdruk langer mee gaat. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang speelplezier.

Bel of mail ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak voor het plannen van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander evenement.

Bel: 06 – 290 558 33

of mail naar info@cornhole-nederland.nl

Cornhole-Nederland is een initiatief van design2press.nl

ONS TEAM

SJOERD CLAASSEN

SJOERD CLAASSENFounder & Events

Cornhole is dé nieuwe rage uit Amerika! Voor zowel jong als oud, die van een gezellig spel houdt! Perfect voor bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, seizoensopening, winkel- en beurs promotie.

Cornhole is ideaal om je evenement aan te kleden en mensen bij elkaar te brengen. Een trendy eye-catcher voor bijna elk event.

Wij verzorgen Cornhole evenementen en toernooien op locatie tot 200 deelnemers. Desgewenst met barbecue.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

EUROPA

Wij leveren aan bijna alle Europese landen.

GRATIS ONTWERP

Als grafisch vormgever maak ik een gratis ontwerp op basis van uw eigen huisstijl. Mail uw logo naar info@cornhole-europe.eu en een voorbeeld van de huisstijl en ik maak er een pakkend en eigentijds design van.

VRAGEN?

Neem gerust contact op via info@cornhole-europe.eu of bel +31629055833.