Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Over cornhole Nederland

ONS VERHAAL 

Corn hole, beanbags, barbecue, fun and friends.

Ontstaan tijdens het jaarlijkse team uitje en sindsdien een groot succes! Na een Winter-Corn hole en BBQ editie in-en rond het clubhuis bleek er vraag te zijn naar een vervolg. Dit is inmiddels uitgebreid tot een professionele webshop met eigen cornhole fabriek en de organisatie van middelgrote evenementen. De Cornhole Nederland spellen zijn inmiddels te zien op diverse Barbecue en speciaalbier festivals als TAPT, TOOST en het Hop on Hop of festival

Onze boards worden gemaakt van populier multiplex. De productiemethode is efficiënt en snel waardoor wij ook grote aantallen kunnen verwerken. Er is bewust gekozen om de afbeeldingen te printen op hoogwaardig stickermateriaal met hoge kleefkracht, waarna deze te voorzien van een laminaat waardoor de afdruk veel langer mee gaat dan dat er direct op de boards wordt geprint. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang speelplezier.

Bel of mail ons vrijblijvend voor het maken van een afspraak voor het plannen van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander evenement.

Bel: 06 – 290 558 33

of mail naar info@cornhole-nederland.nl

Cornhole-Nederland is een initiatief van design2press.nl

Als grafisch vormgever maak ik een gratis ontwerp op basis van uw eigen huisstijl. Mail uw logo naar info@cornhole-nederland.nl en eventueel een voorbeeld van de huisstijl en ik maak er een pakkend en eigentijds design van.

Neem gerust contact op via info@cornhole-nederland.nl of bel +31629055833.

Pascal Arends
Pascal Arends
@Be Real
Lees verder
Ik ben ZO blij met mijn complete set! -2 Costum Boards (Eigen ontwerp samen met Cornhole-Nederland ontworpen) -Super kwaliteit draag/bescherm tas voor mijn boards -2 sets bags -2 score kaarten -Zak voor mijn corn bags Met veel zorg verpakt voor verzending. Cornhole-Nederland Design uit eigen land. 😏
Marjolein Gerssen
Marjolein Gerssen
@Marjolein Gerssen
Lees verder
We hebben vandaag ons gepersonaliseerde borden ontvangen. Ze zijn van mooie kwaliteit. Verkoper / grafisch vormgever is heel snel en heeft mooie ontwerpen gemaakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jorik Roelofsen
Jorik Roelofsen
@ Jorik Roelofsen
Lees verder
Ongelofelijk tof design gemaakt door Cornhole-Nederland! Hele goede service en super klantvriendelijk💪👍
Santhaya Bottelier-Kroonenberg
Santhaya Bottelier-Kroonenberg
@Santhaya Bottelier-Kroonenberg
Lees verder
Topper. Sjoerd dacht echt mee met het maken van een persoonlijke set. Hij kwam met ideeën en samen hebben we net zolang gezocht totdat we het juiste hebben gevonden (en dat duurde wel even). Hij weet wat ie doet. Super fijn om dit te doen en er een mooi resultaat uit te krijgen. Echt een aanrader.
Previous
Next